Rénszarvasos süti egészségesen – Recept
Süti hozzávalók:
-
250g teljes kiőrlésű liszt vagy zabliszt
-
125g eritrit vagy xilit vagy stevia
-
1db tojás
-
fél kocka margarin
-
vaníliaaroma
-
fél csomag sütőpor
-
fél kocka margarin
Díszítéshez:
-
olvasztott csoki
-
francia drazsé- piros színű
Elkészítés:
A margarint alaposan keverjük el a cukorral. Adjuk hozzá a tojást, a vaníliát és a többi hozzávalót. Alaposan dolgozzuk össze. 4mm vastagságúra nyújtsuk ki a tésztát majd egy nagyobb méretű pogácsa vagy süti szaggatóval vagy pohárral böködjük ki. 180 fokra előmelegített sütőben körülbelül 15 percig süssük.
Ha elkészült és kicsit kihűltek, jöhet a díszítés rénszarvasmódra, csokival és valamilyen piros cukorkával.
(Források: Anna-Sophie – www.fashioncooking.fr)
Jó étvágyat!
Noémi