INSUMED fogyókúra

INSUMED fogyókúra

Szerző: | Cimkék: , , , , , | Hozzászólások: 0 | május 10th, 2017

Fogyókúrás tápszer

A túlsúly probléma begyűrűzött a mindennapokba. Az étkezési szokások, elhízásra való hajlam öröklődhet, lehet túlzottan lelassult anyagcsere, esetleg szteroid kezelés eredménye. Ám a bokaszint lesüllyedése; a visszeres lábak; a légzési nehézségek; számos belszervi probléma; mozgásszervi panaszok, mint a fájó derék; stb. rányomja a pecsétjét az ember életére.

A zsírtömeget és a plusz kilókat végleg (!!) leadni kitartó munkával lehet, – és ami nagyon fontos – szakorvosi felügyelet alatt. Az egészsége mehet rá, ha amatőr diétával, vagy rosszul kiválasztott étrendkiegészítővel szeretne fogyni.

  1. A gyógytápszert orvosok, dietetikusok célzottan fogyókúrára fejlesztették ki.
  2. Nem tartalmaz a szervezetre káros adalékokat, sem tartósítókat.
  3. Biztonságos, nincs hátulütője. Csak szakember javasolhatja.
  4. Természetes anyagokból áll.

Szedése:

Egy doboz tápszer 10 napi és kétszeri étkezést fedez, mely mellett a monoton diétát töri meg az egyszeri rendes főétkezés. A kúra alatt a fogyókúrás porral a napi energiához és a vitaminokhoz hozzájut a szervezet. A váratlan éhségérzetet elnyomja, így a fogyás nem az éhezésről szól.

Ára: 14 000 Ft/doboz. Ez 700 Ft/étkezést jelent.

Vedd fel velünk a kapcsolatot:

– Tel.: +3630/910-5138
– E-mail: szabodok@gmail.com

INSUMED fogyókúra

Fogyókúrás kezelés

Kinek ajánljuk?

  • Ha frissen vág bele a fogyókúrába, eddig még nem szedett tápszert.
  • Ha 5-10 kilónál többet szeretne fogyni, hosszabb fogyókúrára, folyamatos orvosi felügyeletre, köztes vizsgálatokra van szüksége.

A kezelés menete:

Az első alkalommal az orvos alapos állapotfelmérést készít (testsúly, zsírtömeg, izomtömeg, életmód, allergia, stb.). Átbeszélik részletesen az Insumed fogyókúrás tápszer szedését. Készül egy személyre szabott diéta is, ami segít, hogy a kilók ne kússzanak vissza.

10 naponta (ahogy a tápszer is be van ütemezve), kontroll vizsgálatokra kerül sor. Az orvos felméri, hogy a kiindulási adatokhoz képest mi az eredmény.

Ára: 10 000 Ft/első kezelés; 6000Ft/kontroll kezelések

Vedd fel velünk a kapcsolatot:

– Tel.: +3630/910-5138
– E-mail: szabodok@gmail.com

Mentés

Mentés

Írj Hozzászólást